dimecres, 2 de febrer del 2011

Escalfant motors

Abans de començar a rebre clients, l'equip humà ha d'escalfar el seu rovellat motor, les ganes i la inactivitat culinària pot bloquejar els engranatges.

Conscients que al principi no sortirà tot al nostre gust, el nostre objectiu és que els errors siguin perceptibles només per nosaltres.


Explicar els plats nous de la carta a l'equip de cinc que som, recollint retalls que de vegades només estan al meu cap, amb algunes proves realitzades i les tones d'apunts que tinc ... quadrant preus, buscant producte de temporada ... preparant la vaixella....

Exposicó de casi tota la vaixella del restaurant.

Treure tota la vaixella dels embalatges i netejar ha estat pràcticament un dia.
Vaixella de vidre, ceràmica, peces úniques de vaixella artesana, vaixella de Foos, de Pordamsa, importada del Japó ... com m'agrada la vaixella oriental! 

(Un dia intentaré donar el meu punt de vista sobre la vaixella al més pur estil orient-occident. Sabeu com es diu vaixella en anglès? .. "china". Penso que és pel gran prestigi que han tingut les porcellanes orientals ....)
 
Ordenar la nostra selecció de unos100 vins, ha estat el mateix per al nostre cap de sala Marc.



Rentar, rentar, rentar la pols que no paraba de sortir...

Un treball complicat que ara em sembla simple, després de la nostra experiència pel món de la construcció i les intal.lacions .... bffffff .....

.....




I ja tenim les nostres primeres reserves: gran percentatge de gent relacionada amb la gastronomía de la zona, reserves per Rostissería Sta. Eugenia, Petit Paradís, l'Alquería, Peralada Comercial, etc..


A més en un parell d'ocasions, els regals de aquestes Nadales passades han estat "un sopar al nou restaurant que estan obrint a Girona... L'Est ".... (ha, ha .. pur fanatisme !!!... qué be!..ha, ha)

I la nostra primeríssima reserva va a ser el dimecres 26 de gener del 2011 no més en privat: 6 agosarades persones per 6 menús degustació. Que aprofiti! i gràcies per la confiança! Espero de ells les fotos per fer una entrada al blog.