dijous, 5 de maig del 2011

Est-imuls

Us recordem a tots que el projecte EST_IMULS està en marxa. Molts ja us heu interessat per algunes de les obres o objectes que podeu veure a l’Est: per aquells que encara no ho conegueu preneu nota:

Que és l’art o la gastronomía, perquè ens agrada?
Nosaltres pensem que ens agrada perquè ens dona plaer i a l’hora ens estimula. Els estímuls van directes al cervell i ens mantenen vius. Ens agrada estar estimulats ja que a l’hora ens fa ser més creatius, més atrevits, ens ajuda a funcionar millor.
Per això volem fer de l’Est un petit espai estimulant per clients i amics. Ho intentem amb la nostra feina, elaborant plats estimulants; ho intentem amb els vins, oferint una proposta personal i estímulant, ho intentem amb la música, discreta acompanyant de tots els àpats. I ho intentem amb l’espai.... per això em creat el Projecte EST_IMULS.
Es tracta de veure l’EST en una petit restaurant-galeria on mostrar art, objectes curiosos, productes gastronòmics artesans, etc..
Els objectes-quadres i demès estan en venta, per tant si us enamoreu d’algún us el podreu endur a casa, demaneu informació i preus al personal de l’Est. La selecció dels mateixos s’ajusta al nostre gust personal i criteri. L’objectiu: EST-IMULAR i gaudir de l’espai.

Us recordem que actualment tenim en exposició dues obres de BIEL BARRERA, (fotos de gran format 1300x1800) obra ANOÒPSIA.
Per saber més de Biel Barrera: http://bielbarrera.wordpress.com/cv/


I més a l’Est....